25 d’agost 2008

Petites contribucions a l’estalvi d’aigua


En moltes cases la dutxa queda lluny de l’escalfador i es
perd molta aigua freda mentre s’espera que l’aigua sigui calenta. Davant d’això, us proposem, si encara no ho heu fet (o no sou prou valents per dutxar-vos amb aigua freda), aquesta solució:



Pas 1: Agafa una garrafa de vuit litres o un recipient equivalent.



Pas 2: Fes-li un forat d’aquesta mida per on pugui entrar el telèfon de la dutxa.




Pas 3: Col·loca el telèfon de la dutxa a dins i espera que l’aigua es torni calenta.



Pas 4: Amb els vuit litres d’aigua que hauràs estalviat podràs regar plantes, fregar el terra, “tirar la cadena” del vàter, etc.

Us animem a tenir una garrafeta estalviadora d’aigua a casa!

5 comentaris:

Anònim ha dit...

És el que porto fent tot l'estiu I q ara uns impresentables pseudo-progres que estan a favor del correaigua pero en contra dels golfs i les industries , on obviament no hi treballen, tractin els responsables del bloc de sacrílegs i rebenta festes ho trobo insultant.

Anònim ha dit...

La meva opinió ,i crec que la de l'organització del blog , és que aquest no és el to adient. Desde aquest blog no tenim res en contra dels organitzadors del correaigua, al contrari ens encantaria que escoltessin els nostres arguments probablement d'aquesta manera hi guanyariem tots.
Per tant coincideixo nomes en part de les teves opinions, i el to el trobo inadecuat.

Anònim ha dit...

Molt gràfic i molt útil. Ei, l'Ajuntament ha posat un bloc sobre l'Agenda 21 de Granollers on es pot participar, us animo a tots aquells sensibilitzats amb el tema de l'aigua a donar-hi un cop d'ull!
https://intranet.granollers.cat/databases/agenda21/ag21bloc.nsf/

Anònim ha dit...

Em sembla que molts de vosaltres sou Blancs. En comptes de fer aquesta cutrada perquè no proposeu a una assemblea de Blancs repensar aquest acte? Crec que força gent hi donaria suport...

Per cert, si us documantessiu una miqueta sabrieu que any rere any es prenen mesures per estalviar aigua al Correaigua, com per exemple reduir el cabal de les mangueres, reduir el nombre de mangueres i reduir el nombre de minuts del correaigua...

Els números els podeu demanar a Medi Ambient!

Gotes unides ha dit...

Hola anònim,

som Blancs i Blaus, i la major part de nosaltres no formem part activa de la colla.

Som conscients que any rere any es prenen mesures per estalviar aigua al Correaigua, només faltaria. Quants anys han de passar per reduir el nombre de mànegues, minuts i cabal a zero?... Mentrestant seguirem llençant aigua.

Gràcies per preocupar-te pel tema, és el nostre primer objectiu.

Gota Unida